ΜΗΛΟΞΥΔΟ – ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ

Σχετική εικόνα

ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ, ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ;
ΤΟ ΟΞΙΚΟ, ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΗΛΙΚΟ ΟΞΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙ-ΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ, ΤΟΝ ΚΝΗΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ. ΟΜΟΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΒΗΤΑ-ΚΑΡΟΤΙΝΗ, ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΠΗΚΤΙΝΗ, ΣΙΔΗΡΟ, ΚΑΛΙΟ, ΘΕΙΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑΤΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΙΝΑ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ:
ΠΛΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΘΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΦΑ ΥΔΡΟΞΥ ΟΞΕΑ ΠΟΥ ΕΞΑΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. 30 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΒΑΜΒΑΚΙ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΕΙΓΜΑ ΝΕΡΟΥ-ΜΗΛΟΞΥΔΟΥ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ, ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΗΛΟΞΥΔΟΥ ΘΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΣΠΥΡΑΚΙΑ, ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ.
ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ PH ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΜΗΓΜΑΤΟΣ. ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΗΡΟ Η ΠΟΛΥ ΛΙΠΑΡΟ.

ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΑΡΑΙΩΜΕΝΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ , ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΖΕΜΑΤΟΣ:

ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΝΕΡΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
3 ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΟΛ, ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ. ΒΟΥΤΗΞΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΜΙΣΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΑΣ. ΜΟΥΛΙΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙΑ ΦΟΥ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΈΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
ΈΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΠΙΝΕΤΕ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΖΕΜΑ.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
ΈΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΝΕΡΟ
¼ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΣΩΣΤΑ. ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗ ΓΕΥΣΗ.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΟΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΥΧΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ
2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΗΛΟΞΥΔΟ
ΈΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ

ΟΔΗΓΙΕΣ
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΩΣΤΑ. ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ    

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *