«ΑΝΔΡΕΣ Ή ΑΝΤΡΕΣ;»

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΔΡΑΣ;

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ: ΑΝΔΡΕΙΟΣ…!

– ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΠΛΕΟΝ;

– ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ;

– ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ;

– ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ;

– ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ;

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ…

Η ΛΕΞΗ ΑΡΡΕΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

– ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ… ΟΧΙ ΑΦΟΒΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΔΡΕΙΟΣ! ΑΥΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥ…!

– ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ «ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ», ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑΕΙ…!

– Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ…!

– ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ…!

– ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…!

– ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΙΤΥΧΕΙ…!

– ΠΑΛΕΥΕΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ…!

– ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ…!

– ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…!

– ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ…!

– Ο ΑΝΤΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΜΠΡΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

– ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΕΚΤΙΜΑ, ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ…! ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ – ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ…!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, Η «ΜΑΓΚΙΑ» ΕΝΟΣ ΑΡΡΕΝΑ – ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ…! ΟΧΙ, ΝΑ «ΚΑΛΥΠΤΕΙ» ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗ, ΜΕΣΩ ΠΟΛΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΕΩΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ)…!

ΣΥΖΗΤΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΥΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ «ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ» ΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ, ΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΤΟ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΗΣ ΚΑΙ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΚΟΛΗΣ ΟΔΟΥ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΤΟΥΣ «ΟΡΓΑΝΟ – ΜΟΡΙΟ», ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ, ΘΗΛΥΚΑ…!

ΑΥΤΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ…

ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΞΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΩ, ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ «ΕΞ’ ΟΥΡΑΝΟΥ», ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ…!

Η ΜΗΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ – ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ…!

ΑΥΤΟ, ΦΥΣΙΚΑ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΟΤΑΝ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΜΗΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ, ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΥΤΟΑΞΙΑΣ…!

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ…!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ – Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, Η ΥΨΗΛΗ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ ΑΥΤΟΑΞΙΑΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ…!

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΔΑΝΙΚΩΝ – ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *