12 ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΚΑΨΙΜΟ ΛΙΠΟΥΣ 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ (ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ. ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙ. ΠΡΟΑΓΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΣΗ.
  2. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΑ, ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΚΥΤΤΑΡΙΟ ΧΩΡΟ (ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΔΗΜΑΤΑ) ΑΠΕΚΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ.
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ.
  4. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ: ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΙΟΓΚΟΥΜΕΝΑ, ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΝΩΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΕΨΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ, Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ, ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ. Η ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΑ (ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ) ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΑΨΑΪΚΙΝΗ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΠΕΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ.

 

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ: ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ (ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ) ΚΑΙ ΤΕΪΝΗ (ΑΛΚΑΛΟΕΙΔΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ (ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΚΑΙ ΦΛΑΒΑΝΟΕΙΔΗ) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ.
ΈΓΧΥΜΑ – 1 ΜΕ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

 

ΤΟ ΦΥΚΙ, KELP: ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΩΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΡΟΓΧΟΚΗΛΗ). ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α, B1, B2, B3, Β 12, C, Ε, G, ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΔΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΧΑΛΚΟ, ΣΙΔΗΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΝΑΤΡΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, Κ.Α. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΛΑΤΟΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΙ) Η ΣΤΗΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ.

 

ΠΙΚΡΑΛΙΔΑ (ΤΑΡΑΞΑΚΟ): ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΑΣΦΑΛΗ ΒΟΤΑΝΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α, B1, B2, B3, C, Ε, G, Ρ, ΒΗΤΑ ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΧΛΩΡΙΟ, ΣΙΔΗΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΦΩΣΦΟΡΟΣ, ΚΑΛΙΟ, ΛΕΚΙΘΙΝΗ, ΝΑΤΡΙΟ.
ΧΡΗΣΕΙΣ – ΦΡΕΣΚΟ ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΑΙ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΧΛΩΡΗ, ΒΡΑΣΜΕΝΗ, ΣΕ ΣΑΛΑΤΑ (ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΜΟ) ‘Η ΣΑΝ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΒΟΤΑΝΟ ΣΕ ΤΣΑΙ – ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΤΙΚΕΣ, ΧΩΝΕΥΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΗΠΑΡ, ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΛΗΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

 

ΠΕΝΤΑΝΕΥΡΟ – ΨΥΛΛΙΟ (PSYLLIUM): ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΕΧΕΙ 30% ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ ΥΛΕΣ (MUCILAGE). ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΘΩΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 1/6 ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΔΡΑ ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΟΙΧΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΣΑΚΧΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΣ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΟΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ.

ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΣΗ: 1-2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΚΟΝΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΨΥΛΛΙΟΥ, ΣΕ 1 ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΕΥΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.

 

ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΦΡΕΣΚΑ ΣΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ, ΕΦΙΔΡΩΤΙΚΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Α, B1, B2, B3, C, ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΧΛΩΡΙΟ, ΧΑΛΚΟ, ΣΙΔΗΡΟ, ΦΩΣΦΟΡΟ, ΚΑΛΙΟ, ΝΑΤΡΙΟ, ΚΑΙ ΘΕΙΟ. ΈΓΧΥΜΑ- ΕΝΑ ΜΕ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

 

ΛΕΜΟΝΙ: ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΑΦΕΨΗΜΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ. ΈΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ, ΣΤΥΨΤΕ 10 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟΚΟΜΜΕΝΟ ΛΕΜΟΝΙ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

 

ΜΑΡΑΘΟΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΣΑΙ. ΈΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΩΜΕΓΑ 3 ΛΙΠΑΡΩΝ ΟΞΕΩΝ, ΚΑΛΙΟ, ΝΑΤΡΙΟ, ΘΕΙΟ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΕΡΙΚΟ ΣΩΛΗΝΑ. ΔΡΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΞΗ, ΤΗ ΜΕΙΩΝΕΙ Η ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟ (ΤΑ ΑΕΡΙΑ), ΣΤΑ ΚΟΙΛΙΑΚΑ ΑΛΓΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΣΠΑΣΜΩΔΙΚΟ. ΈΧΕΙ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΔΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

 

ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ: ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΤΙΚΟ, ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ, ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΟΡΕΞΗΣ.
ΈΓΧΥΜΑ- ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΙΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

 

ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ (ΩΜΕΓΑ -3) ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΤΙΚΕΣ, ΜΑΛΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

 

ΛΟΥΪΖΑ: ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΙΟΥΡΗΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΕΙΑΣ ΥΓΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΥΣ. ΒΡΑΣΤΕ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΛΟΥΪΖΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΝΕΡΟ. ΠΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΩΣ ΕΓΧΥΜΑ – ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ.

 

ΚΑΝΕΛΑ: ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ.

 

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΕ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΙΚΟΣ-ΠΛΑΓΚΤΟΝ (ΑΛΓΟΣ) ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ, ΒΗΤΑ ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ, ΧΛΩΡΟΦΥΛΛΗ, ΙΝΕΣ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΦΑΣΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΦΥΤΟ-ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΒΑΡΟΥΣ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΑΠΟ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ, ΑΝΑΜΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΝΕΡΟ Η ΧΥΜΟ, ΣΕ ΚΑΨΟΥΛΕΣ Η ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΩΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *