ΛΙΒΑΝΙ – ΟΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ – ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΤΟ ΛΑΔΙ ΛΕΥΚΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΧΡΕΜΠΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙ-ΝΕΥΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΒΟΣΟΥΛΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ – Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ​​ΟΤΑΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ.

ΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΙΛΤΡΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΩΘΗΣΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟΙ.

5 ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ:

  1. ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ (FRANKINCENSE) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΕΡΙΟ, Η ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ, Ο ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΈΡΕΥΝΑΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΚΩΔΟΥΣ ΚΟΛΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Η ΛΗΨΗ 350 ΧΙΛΙΟΣΤΟΓΡΑΜΜΩΝ ΕΛΑΙΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΦΕΣΗΣ ΣΕ 80 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΛΦΑΣΑΛΑΖΙΝΗ , ΕΝΑ ΧΗΜΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΤΟΥ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ. ΤΟ ΛΙΒΕΛΟΝΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΨΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΠΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

 

  1. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΗΧΑΣ, Η ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΑΤΜΟΥ, ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ . ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ EUROPEAN JOURNAL OF MEDICAL RESEARCH , ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΟ ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 300 ΧΙΛΙΟΣΤΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΑΙΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΤΟ 70% ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟΥ ΗΧΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ. ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΓΧΙΚΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ .

 

  1. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΘΡΙΤΙΚΟ ΠΟΝΟ

ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΦΛΕΓΜΟΝΩΔΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥΡΒΕΔΑ (ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΝΔΙΩΝ, ΗΛΙΚΙΑΣ 5.000 ΕΤΩΝ) ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΑΡΘΡΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ ΛΙΒΑΝΙΟΥ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΗ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΦΑΡΜΑΚΑ (NSAIDS), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΟΞΕΑ BOSWELLIC ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΜΣΑΦ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ .   ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΘΡΙΤΙΔΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΠΙΚΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΡΑΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΜΕ ΛΑΔΙ ΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΡΥΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ 5-10 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ.

 

  1. ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ. Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΣΑΣ ‘Η ΤΟ ΤΡΙΨΙΜΟ 1-2 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΑ ΟΥΛΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ, Η ΚΑΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ, ΟΙ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΩΝ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΑΚΕΣ, ΟΥΛΙΤΙΔΑ , ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ, ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ.

 

  1. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΤΟ ΛΑΔΙ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΧΟΥ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΤΩΣΗ (ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ) ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ.

ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΑΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΥΡΟΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ DNA, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΤΩΣΗΣ. ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΗΣΕΙΣ ΕΛΑΙΟΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ . ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, 100% ΚΑΘΑΡΟ (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ‘Η ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ), ΜΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΝΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΜΕ ΑΔΕΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΤΟΠΙΚΗ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ) ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. https://www.naha.org/explore-aromatherapy/safety

ΠΗΓΗ: https://www.healthy-holistic-living.com/frankincense-oil-uses.html?t=HHL

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

(ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ – ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΟΣ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *