16 ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

από τον Gregg Prescott, MS  – Εκδότης, BodyMindSoulSpirit.com

  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΤΟ SH * T ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΝΙΣΤΑ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

  1. ΧΑΠΙΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΡΙΓΑΝΗΣ – ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ – ΠΑΙΡΝΕΙ 1000 ΛΙΒΡΕΣ ΡΙΓΑΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΛΙΣ 1 ΚΙΛΟ ΛΑΔΙ ΡΙΓΑΝΗΣ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΕΙ: ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΤΖΟΡΤΖΤΑΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ IN VITRO ΣΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΥ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ JOURNAL OF MEDICINE ΑΝΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 5 ΕΙΔΩΝ ΕΠΙΒΛΑΒΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ E-COLI.
  ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ: ΚΑΡΒΑΚΡΟΛΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΛΗ. Ο ΔΡ AXE ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ CARVACROL ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ‘Η ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, ΠΑΡΑΣΙΤΑ, ΙΟΥΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ, CANDIDA ΚΑΙ ΟΓΚΟΥΣ.

  ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΑΔΙ ΡΙΓΑΝΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 2-4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΗ ΦΟΡΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΧΑΠΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ.
  ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΟ.

  2. ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ – ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΕΙ: ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΠΙΒΛΑΒΗ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΧΝΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ MRSA (ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘΙΚΙΛΛΙΝΗ).
  ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΚΑ.

  3. ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ – ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ. ΈΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΙΚΙΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΩΣΤΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΡΔΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΕΙ: ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΥ ΓΕΝΤΑΜΙΚΙΝΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ MARYLAND ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
  ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΚΟ.

    4. ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΥΔΡΑΣΤΙΔΑ – GOLDENSEAL – ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΤΥΠΤΙΚΟ ΒΟΤΑΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΩΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ. ΤΟ GOLDENSEAL ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ ΑΛΚΑΛΟΕΙΔΗ, ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BERBERINE.
  ΤΟ GOLDENSEAL ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ. ΤΟ GOLDENSEAL ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙΜΥΚΗΤΙΑΣΙΚΟ, ΑΝΤΙΔΙΑΡΡΟΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΖΩΩΝ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΕΙ: ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ NC ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ MRSA (ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘΙΚΙΛΛΙΝΗ).. ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΤΟ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΟΛΥΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ. ΈΝΑ ΣΕΤ ΕΛΑΒΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ ΕΛΑΒΕ ΧΡΥΣΟ. ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ 84%, ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟΧΡΩΜΟ ΕΙΧΑΝ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ 87%.

  5. ΒΙΤΑΜΙΝΗ C – ΌΤΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, Η ΑΝΟΣΙΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ. ΌΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ, ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΓΧΟΥΣ.
  Η ΕΡΕΥΝΑ ΛΕΕΙ: ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ALBERT EINSTEIN ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ IN VITRO ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C.

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ‘Η ΓΡΙΠΠΩΔΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΠΑΡΩ 1000 MG ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C, 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 2-4 ΗΜΕΡΕΣ, Ο, ΤΙ ΕΙΧΑ, ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ!

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=G62Xn-8SzwQ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

  6. ΒΑΜΜΑ ΕΧΙΝΑΚΕΑ – ECHINACEA – ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ · ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ, ΠΕΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ.

  7. ΝΕΡΟΙΤΙΑ – ΑNDROGRAPHIS PANICULATA – ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ · ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΡΙΝΙΩΝ. ΓΙΑ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ, ΒΗΧΑ, ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ.

  8. ΜΕΛΙ MANUKA – ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ MRSA(ΧΡΥΣΙΖΩΝ ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΕΘΙΚΙΛΛΙΝΗ).

  9. ΠΡΟΠΟΛΗ ΜΕΛΙΣΣΩΝ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΙΙΚΟ · ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.

  10. ΚΟΛΛΟΕΙΔΕΣ ΑΣΗΜΙ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ · ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ. ΤΟ ΚΟΛΛΟΕΙΔΕΣ ΑΣΗΜΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΒΛΑΣΤΩΝ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΚΩΝ. ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΥΤΙΩΝ ΚΑΙ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑΣ.

  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΔΟΝΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ. ΈΨΑΞΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΚΟΛΛΩΔΕΣ ΑΣΗΜΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΝΤΙ (‘Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΟΝΤΙ) ΕΚΤΟΤΕ!   ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΚΑ ‘Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ TUTORIALS ΣΤΟ YOUTUBE ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ.

  11. ΣΤΑΦΥΛΙ ΌΡΕΓΚΟΝ – ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΑ · ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  12. ΛΑΔΙ ΤΕΪΟΔΕΝΤΡΟΥ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ · ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΩΝ, ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ.

  13. ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΣΠΟΡΩΝ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΜΥΚΗΤΟΚΤΟΝΟ, ΑΝΤΙΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ·

  14. ΚΡΕΜΟΚΛΑΔΗΣ ΦΟΡΣΥΘΙΑ – FORSYTHIA SUSPENSA – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ

  15. ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ · ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ. ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ, ΧΑΠ

  16. ΒΡΩΜΕΛΑΪΝΗ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ · ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ. ΒΡΟΓΧΙΤΙΔΑ

  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΙΜΩΞΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ‘Η ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΙΑΤΡΟ.

ΓΚΡΕΓΚ ΠΡΕΣΚΟΤ

Ο GREGG PRESCOTT, MS ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ IN5D ΚΑΙ ΤΟΥ BODYMINDSOULSPIRIT . ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ IN5D RADIO ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ IN5DEVENTS . Ο GREGG ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MICHELLE WALLING, CHLC, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ALTERNATIVE HOLISTIC HEALTHCARE (AHH) ΣΤΗ SARASOTA, FL ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. ΠΗΓΗ: https://www.healthy-holistic-living.com/16-organic-antibiotics-and-antibacterials-that-should-be-in-every-home.html?utm_source=HHL&utm_content=19914-VKPE

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *